Szűrés
Gyártó
Ár
261 Ft - 26 973 Ft
Összehasonlítás
Facebook
Megbizható cégFogyasztó barát tájékoztató

20 ÉVES AZ ELEMNAGYKER

Termékajánló

Fali lámpák


 

Sorrend:

A sokoldalú LED lámpa

LED lámpaÖn még mindig régi izzókkal világít? Itt az ideje újítani és a régi világítást LED lámpákra cserélni! Nem érdemes nemet mondani, hiszen egy olyan fantasztikus innovációról van szó, ami sok-sok előnyével együtt forradalmasította a világítást.

A LED lámpa rendkívül sokoldalú világítótest, ami többet tud egy hagyományos körtével világító fényforrásnál. Aki lecseréli a régi lámpáit LED lámpára, azonnal megtapasztalhatja, hogy mennyivel több lehetősége van szabályozásra, személyre szabott használatra.

Kezdjük mindjárt ott, hogy sok LED lámpa fényereje szabályozható. Ha egy egyszerű izzóval működő lámpát kapcsolunk fel, az egyenletes erősségű fénnyel képes világítani. Ellenben a dimmelhető LED lámpáknál eldönthetjük, hogy mekkora legyen a fényerő. A fény iránya is szabályozható, vagyis a fényét oda pontosan vezethetjük, ahová szeretnénk, hogy világítson. A fény szmog csak nagyon alacsony vagy pedig egyáltalán nincs jelen. Azonnal, teljes erejével világít, nem pislákol, nem erősödik fel fokozatosan, hanem a fénye legjavát adja.

A LED lámpa minőségi fényt képes kibocsátani, így nemcsak általános világításra alkalmas, hanem ott is, ahol számít a fény színe, mert nem befolyásolja a tárgyak, anyagok valódi színét. Ez a tulajdonsága az izzók keskeny fényspektrumának köszönhető, ami nem tartozik bele sem az UV, sem pedig az infravörös tartományba.

A LED lámpa használatával hosszú távra lehet tervezni, mert sokkal tovább bírja, mint a hagyományos izzóval működtethető fényforrások. A méret tekintetében hatalmas választékot kínálnak a boltok, csakúgy, mint a színét illetően. Ezekkel a termékekkel minden helyiséget személyre szabottan, ízlés és igények alapján be lehet világítani, ezért tökéletes választás gyakorlatilag mindenhová, hotel szobától kezdve a magánlakáson át a műteremig vagy a kirakatig.

Ha felkeltettük érdeklődését a LED lámpák iránt, vásárolja meg saját berendezéseit és világítson modern fényforrásokkal! Takarékos, színvonalas, sokoldalú és környezetbarát LED lámpákért keresse fel bizalommal webáruházunkat! Elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk kérdéseire!


Webáruház készítés