Szállítási módok és Gyakran Ismételt Kérdések

Tisztelt Vásárlóink!

 

A webáruházunkban választott termékek átvételére igyekszünk több lehetőséget is kínálni, hogy Önök a lehető legkényelmesebben jussanak a kívánt termékek birtokába. 

 

Személyes áruátvételre két címen van lehetőség

  • Budapest 1138 Váci út 170/A ( 400-ft) Ezen a címen egy Lottózó található, árukészletük nincs,illetve minimális, így a rendelés követő második munkanaptól érhető el a rendelés.Erről természetesen a helyi kollégák e-mailen értesítést küldenek, sajnos telefonos értesítésre nincs lehetőség.Az árak csak az interneten megrendelt és itt átvett termékekre vonatkoznak,az üzlet árai személyes vásárlásnál ettől eltérhetnek! A lottózó  nyitva tartása: Hétfő - Péntek 09:00 - 18:00.
  • Kistarcsa 2143 Malom u. 9/a. ( ingyenes) Raktárunk címe, ahol a rendelések e-mailen történt értesítést követően (az automatikus visszaigazoláson felül) nyitva tartási időnkben bármikor átvehetőek. Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 08:00 - 15:45
  • Egyik átvételi ponton sincs lehetőség kártyás fizetésre!
  • Minimális rendelés ( szállítási költség nélkül) : netto 5000 Ft ( brutto 6350.-) 

Budapesten Házhozszállítás: 

Nettó 20.000.-Ft felett budapesti cím esetén ingyenes a házhoszszállítás, de kérem vegyék figyelembe, hogy a szállítási idő 3-8 munkanapot is igénybe vehet. 

Nettó 20.000.-Ft alatt a szállítási díj: bruttó 1490.-Ft A szállítási idő 4-8 munkanapot is igénybe vehet.

A szállítás saját futár illetve Express One ( volt Trans-o-Flex)  által történik. 

 

Csomagfeladás: 

 

A csomagokat Express One (( volt Trans-o-Flex) futárszolgálattal juttatjuk el Ügyfeleinkhez. A csomagfeladás nettó 20.000.-Ft felett ingyenes, de a PICK PACK PONT-os csomagokra ez nem vonatkozik. 

 

Csomagfeladás utánvétel esetén nettó 20.000 Ft alatt bruttó 2190.-Ft. 

 

Lehetőség van előre utalásra, ebben az esetben a csomagfeladás díja bruttó 1290.-Ft nettó 20 000 Ft-os rendelés alatt, ebben az esetben kérem MINDEN esetben várják meg proforma számlánkat, mivel a webáruház nem tudja követni gyorsan forgó tényleges árukészletünket. A csomagok az összeg könyvelődését követő három munkanapon belül kerülnek feladásra. 

 

Pick Pack Pontos csomagfeladás:

Az egyik legolcsóbb csomagfeladás lehetőség, de egyben a leglassúbb is, kérem rendelés leadásánál vegyék figyelembe, hogy a várható érkezés idő 4-8 nap is lehet. 

Díja minden esetben bruttó 1390.-Ft (erre a szállítási módra NEM vonatkozik a budapeseti és a vidéki nettó 20 000 Ft-os kedvezmény)

 

Üdvözlettel, 

Elemnagyker csapata

 

 

 

 

argep.hu aprohirdetesingyen.hu shopmania.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac olcsobbat.hu