Összehasonlítás
Facebook
Megbizható cégFogyasztó barát tájékoztató

20 ÉVES AZ ELEMNAGYKER

Termékajánló

Hírek

2013.09.10
Milyen elemlámpát válasszunk?

Milyen elemlámpát válasszunk?

Nos, ez elsősorban attól függ, hogy milyen körülmények között szeretnénk használni az elemlámpát. Nem mindegy ugyanis, hogy mekkora a fényereje, milyen intenzitású fényt bocsát ki és az sem, hogy mekkora teljesítménnyel teszi ezt.

Túrázásnál ideálisak a könnyű elemlámpák, amikkel rövidebb távon, de nagy fényerővel világíthatunk. Mindenképp hosszan tartó működési idővel kell rendelkeznie. Célszerű fejlámpát választani, hogy a kezek szabadon maradjanak.

Sátorozáshoz vagy táborba jobb egy szórtabb fényű elemlámpa, amely akár egy egész éjszakán át tud világítani. Ezért energiatakarékos lámpát válasszunk, amelynek nagy távolságra ható fényereje van.

Sötét, zárt terekbe, mint például padlásra, pincébe nagy fényerejű elemlámpa szükséges, lehet kézben hordható, nagyobb darab. Itt a hangsúly a teljesítményen legyen inkább, ne a komforton.

Általános használatra egészen kicsi elemlámpa a megfelelő, amit bármikor elővehetünk, de nem foglal sok helyet. Vészhelyzetekben, áramszünetekkor igazán nagy hasznát vehetjük még a legkisebb lámpáknak is.

Nézzen körül termékeink között és biztosan megtalálja az ideális elemlámpát!

Webáruház készítés