Összehasonlítás
Facebook
Megbizható cégFogyasztó barát tájékoztató

20 ÉVES AZ ELEMNAGYKER

Termékajánló

Hírek

2020.03.17
A töltős elem használatának előnyeiről

Az elemek korántsem haszontalan dolgok, még mindig szükség van rájuk, az akkumulátorok világában is. Az elemek között is vannak tölthető változatok, amiket a hozzájuk tartozó akkumulátor segítségével szintén fel lehet tölteni.
A töltős elemek ugyanúgy viselkednek, mint az eldobható változataik, energiát adnak az elemlámpának, ébresztő órának, kertben használatos, napelemes lámpáknak, a vezeték nélküli egérnek vagy a fotós eszközöknek. A különbség csupán annyi, hogy ha lemerültek, nem kell őket elemgyűjtőbe dobni, hanem az akkumulátorba téve ismét maximumra lehet őket tölteni. Ebben rejlik a töltős elemek egyik előnye.

Jóval környezetbarátabb megoldás töltős elemeket használni, mint újra és újra egyszer használatos elemet venni és sorra dobni őket a gyűjtőkbe, növelve ezzel a veszélyes hulladék mennyiségét. A kevesebb elem zöldebb háztartást eredményez, arról nem is beszélve, hogy jóval költséghatékonyabb a használata. Egy töltős elemnek ugyan szintén megvan a maga szavatossági ideje, eléri azt a határt, amikor már nem tölthető újra, de addig sem kell újabb elemre pénzt költeni. A minőségi darabok több százszor újratölthetőek, az energiaellátásuk nem ingadozik, a teljesítményük megbízható.

Kényelmes és észszerű megoldás, ha töltős elemmel működtetjük a különböző elektronikai eszközeinket. Gondoljuk csak el, hogy mennyivel egyszerűbb egy lemerült elemet feltölteni, amit már kis idő múlva újra használhatunk, mint boltba menni és megvásárolni a készülékbe illő darabot!

Természetesen a töltős elemek között is vannak különbségek, érdemes alaposan feltérképezni, hogy a piaci kínálatból melyik márkák és termékek bizonyulnak a számunkra ideálisnak. Ha nagy választékból szeretne vásárolni, akkor a mi üzletünkben megtalálja a számításait! Forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon online vagy térjen be hozzánk személyesen és használjon jó ár-érték arányban kapható töltős elemeket! Kérdéseire kollégáink tudnak válaszolni személyesen, illetve a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

Webáruház készítés